Таліби - Загострення в Афганістані: таліби заявили про захоплення ... - Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану.

Таліби - Загострення в Афганістані: таліби заявили про захоплення ... - Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану.. Бойовики терористичної організації талібан захопили всі великі населені пункти. Таліби увійшли до кабулу, уряд афганістану готується до мирної передачі влади. Цю інформацію підтвердили афганські чиновники. Президент афганістану ашраф гані втік з країни. Про це з посиланням на очевидців повідомляє 15 серпня журналіст nbc news річард енгел,

Таліби захопили в'язницю і випустили арештантів. Бойовики терористичної організації талібан захопили всі великі населені пункти. Президент афганістану ашраф гані втік з країни. Таліби у автомобілі національного управління безпеки афганістану на вулиці в кандагарі, 13 серпня 2021 року Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені:

У захопленому Гераті таліби катаються на каруселях та ...
У захопленому Гераті таліби катаються на каруселях та ... from focus.ua
'students' or 'seekers'), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Таліби заявили про захоплення нового міста в афганістані. Bbc.com | by bbc news. Це сталося, коли бойовики талібану вийшли на. Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; У терористичному угрупуванні талібан заявили, що взяли під контроль всю територію афганістану.в одесі. Видайте молодих синів або позбавите їх. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у.

Таліби захопили місто фарах на заході афганістану.

Неділя, 15 серпня 2021, 12:44. У ніч з 10 на 11 серпня таліби захопили місто файзабад, що на північному сході афганістану. У терористичному угрупуванні талібан заявили, що взяли під контроль всю територію афганістану.в одесі. Бойовики терористичної організації талібан захопили всі великі населені пункти. Президент афганістану ашраф гані втік з країни. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський. За останні дні таліби досягли значних успіхів, зокрема захопили герат та кандагар, друге та третє за величиною міста країни.тепер вони контролюють близько 24 із 34 провінцій афганістану. Bbc.com | by bbc news. Один із керівників політичного офісу руху талібан у катарі шахабуддін делавар 9 липня сказав, що таліби контролюють уже 85% території. Вони контролюють понад дві третини території афганістану. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. У суботу таліби також захопили.

Бойовики радикального руху талібан захопили стратегічно важливе місто джелалабад в афганістані. У ході рішучої і систематичної операції. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у. Президент афганістану ашраф гані втік з країни. Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені:

Загострення в Афганістані: таліби заявили про захоплення ...
Загострення в Афганістані: таліби заявили про захоплення ... from img.tsn.ua
З одержимого у свиню, зі свині в. Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар. 12 серпня, 12:26 світ 1. Таліби заявляють про встановлення контролю над столицею ще однієї провінції, містом баміан, а також аеропортом і військовою базою баграм, розташованою за 60 кілометрів від кабула. Таліби зайняли президентський палац у кабулі. Бойовики радикального руху талібан захопили стратегічно важливе місто джелалабад в афганістані. Таліби захопили місто фарах на заході афганістану. 'students' or 'seekers'), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country.

Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар.

Таліби у незначній кількості з двох напрямків увійшли до столиці афганістану кабула і наказують поліції здатися. За останні дні таліби досягли значних успіхів, зокрема захопили герат та кандагар, друге та третє за величиною міста країни.тепер вони контролюють близько 24 із 34 провінцій афганістану. Таліби увійшли до кабулу, уряд афганістану готується до мирної передачі влади. Талібан заявив, що взяв це місце під свій контроль. The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені: У суботу таліби також захопили. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. Це сталося, коли бойовики талібану вийшли на. 12 серпня, 12:26 світ 1. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. Таліби заявляють про встановлення контролю над столицею ще однієї провінції, містом баміан, а також аеропортом і військовою базою баграм, розташованою за 60 кілометрів від кабула. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у.

The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; У ході рішучої і систематичної операції. Про це з посиланням на очевидців повідомляє 15 серпня журналіст nbc news річард енгел, Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану. Таліби заявляють про встановлення контролю над столицею ще однієї провінції, містом баміан, а також аеропортом і військовою базою баграм, розташованою за 60 кілометрів від кабула.

Таліби пообіцяли не наражати на небезпеку іноземних ...
Таліби пообіцяли не наражати на небезпеку іноземних ... from img.tsn.ua
У терористичному угрупуванні талібан заявили, що взяли під контроль всю територію афганістану.в одесі. Головні події в афганістані за добу. Таліби захопили в'язницю і випустили арештантів. Бойовики терористичної організації талібан захопили всі великі населені пункти. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський. Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; Це сталося, коли бойовики талібану вийшли на. Таліби є відповідальними за численні терористичні акти та порушення прав людини.

Таліби у незначній кількості з двох напрямків увійшли до столиці афганістану кабула і наказують поліції здатися.

8 серпня стало відомо, що таліби захопили вже третю провінційну столицю в афганістані. Талібан заявив, що взяв це місце під свій контроль. З одержимого у свиню, зі свині в. Таліби зайняли президентський палац у кабулі. Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; Таліби активізувалися в афганістані після початку виведення військ сша. Один із керівників політичного офісу руху талібан у катарі шахабуддін делавар 9 липня сказав, що таліби контролюють уже 85% території. Таліби захопили місто фарах на заході афганістану. Цю інформацію підтвердили афганські чиновники. Головні події в афганістані за добу. Чи захоплять таліби всю країну? Таліби у автомобілі національного управління безпеки афганістану на вулиці в кандагарі, 13 серпня 2021 року Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар.